Meny

Fragus garanti

Dere kjenner oss kanskje som ledende på bilgarantier i Norden

AB Svensk Bilgaranti ble etablert i 1999 og har i dag virksomhet i hele Norden. Med en fortsatt sterk vekst og et stadig mer enhetlig tilbud på ulike markeder finnes det mange samordningsfordeler med å samles under ett felles varemerke. Alle foretak i konsernet: AB Svensk Bilgaranti, AS Norsk Bilgaranti, Fragus Danmark AS, Fragus Warranty Finland Oy og Fragus Communication AB bytter navn til Fragus Group.

I dag er vi mye mer enn garantier

I dag er virksomheten til Fragus delt inn i tre forretningsområder.

JustGO – avtale- & abonnementshåndtering
Vår nye nettbaserte markedsplattform – JustGO – gir bilforhandlere og verksteder unike muligheter til effektiv avtalehåndtering, enkel omgjøring av ulike tjenester til løpende abonnement og regelmessige kontantstrømmer, uten initielle investeringskostnader! Se vår film om hvordan JustGO kan hjelpe deg både å øke lønnsomheten og spare kostnader. www.fragus.com/gosafe

InfoGO – trafikkregistertjenester på nettet
Fragus er godkjent av Transportstyrelsen i Sverige som informasjonsformidler, og via InfoGO tilbyr vi deg et komplett utvalg av alle trafikkregistertjenester online. Se alle nye funksjoner på www.fragus.com/infogo

GOSafe – gjør billivet enklere og tryggere
Etter drøyt 20 år som ledende garantileverandør vet vi hva som skaper fornøyde forhandlere og sluttkunder. Våre eksisterende nye garantier bytter nå navn til Fragus GOSafe. www.fragus.com/garantier

Vi fokuserer fortsatt på behovet til kundene dine

Vi er spesialister som tilfører bilbransjen verdiskapende tjenester og produkter ved å forutse, forenkle og sikre økonomiske og funksjonelle fordeler for våre partnere og deres kunder. Adm.dir. Lars Hansson forklarer hvordan vi tenker. Se intervju med Lars Hansson